MET Costume Institute Gala 2011

Pe 4 mai a avut loc acest eveniment la Muzeul Metropolitan din New York, fiind o ocazie pentru vedete de a-si etala tinutele. Se pare ca acest eveniment a dat start celebrarii regretatului McQueen ale carui creatii au fost purtate de diferite celebritati si nume importante din lumea modei. Astfel The Metropolitan Museum of Art va gazdui o expozitie retrospectiva -Alexander McQueen-Savage beauty (Detalii)

Conform mai multor surse, expozitia va contine piese din "graduate collection at Central St. Martins, selections from his tenure at Givenchy, custom-made items from the closet of Isabella Blow, and more.There'll even be a "Cabinet of Curiosities" including pieces McQueen made in collaboration with fellow designers like Philip Treacy."

Covorul rosu a fost plin de tinute care mai de care, unele foarte frumoase dar purtate fara atitudine, altele nu prea reusite. Mi-a atras atentia in special Kate Hudson pentru ca este o mamica fabulous si fericita!
Am adaugat cateva din tinutele mele preferate:





P.S. Nu ma judecati, dar Kanye in ciuda prostiilor pe care le-a facut e un barbat fabulous cand vine vorba de imbracaminte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu